Szempilla támogatása, forma, make-up: tippek, trükkök

Gyönyörű forma, getuschte ezek közé tartozik a szempilla Smink. Megfelelő ellátást, de egy feltétellel. Természetesen, a megfelelő make-up technikával.

Sok Smink hamis szempilla, ellátás formái – valójában nem. Hogy hozzon létre egy kifejező Nézd, kell egy gyönyörűen ívelt szempillák a szempillaspirál még egy különleges hangsúlyt. Működik, de csak akkor, ha a szempillák jó állapotban vannak-e, valamint, hogy Hozza formáját ölti megfelelően. Fontos kérdések, válaszok:

A mi szempillák jól?

foto25“A fontos funkciója, hogy védje a szemed” – magyarázza Ricarda cyl, sminkes, szakértő ipari Egyesület, a higiénia, mosószerek (IKW). “A finom szőrszálak, hogy megakadályozzák a legkisebb szennyeződés-részecskék be a szemed.” S make-up művész, rené Koch hozzáteszi: “ez olyan, mint egy szita.”

Hogyan kell tartani a szempillák?

A séf azt sugallja, hogy valamit arról, hogy castor. Először meg kell áztatni az ecset, tagadja Mind a jó, akkor megy az ecset a szempillák. De, hogy távolítsa el a sminket! Hogy azt tanácsolja, hogy ez érdekel, főzni, legalább egyszer egy héten, hogy “kezelés”. Léteznek speciális szempilla érdekel, szempillaspirál, a megfelelő ellátást már tartalmazza. “Különösen fontos, hogy alaposan Tisztítsa meg este” – hangsúlyozza cyl. “Szempillaspirál a nap minden esetben ne töltse az éjszakát a lash hála, hogy lehet száraz, a legrosszabb esetben is megszünteti.”

Miért szempillák esik ki, vagy összetörni?

Elveszíteni egy pár szempillák, függetlenül attól, hogy normális, megnyugtatta a szakács. Végtére is, hogy a nő egy hasonló ütemben, mint a haj a fején esik egy bizonyos idő után, az új nő. Szempilla nem esnek ki, miután a természetes ciklus, de véletlenül elkapja őket a növekedési fázis, lehet, hogy Újulat egy kicsit. Hajhagymákat kellett visszaállítani, csak akkor, megmagyarázza, cyl. Chip szempillák, de ez valami más, azt mondja a szakács. Akkor, talán, táplálja, hogy helytelenül, vagy a szempilla-ez a smink túl száraz.

Mit kell tenni, ha lemondja, vagy hiányzó szempillák?

Cyl azt tanácsolja, különleges szérumot kaptak a Szempillák ha szempillák lemondás, annak ellenére, hogy az alapos eltávolítása a szempillaspirál. Emellett voltak krémek az ellátás speciális gyógyszerek, hogy a szőrtüsző szilárdan rögzítve.

Hogy a lendület szempillák?

Első mechanikus szempilla sütővas. “Curling a szempillák, mielőtt Rángatózó kell alkalmazni, különben a szempillák törölheti,” figyelmeztet cyl. Atkák lesz szilárdan a rim, tömörített, majd tartott körülbelül öt másodpercig. “Fűtött szempilla crimpelhető biztosítja a maximális impulzus.”

Mi egy Szempilla Dauer?

Ki ne szeretné, hogy ismételje meg ezt az eljárást minden Reggel, ahhoz vezethet, hogy a Curling, a Szempillák a figyelmet. A szőrszálak a seb körül, a kis tekercs hossza hullámok folyadék stroke ugyanaz a folyamat, mint a feje, de lágyabb, megmagyarázza, hogy a szakács.

Mi a feloldása a Szempillák?

Szempilla felvonók: “az emelés, a Szempilla, a szőrszálak ragasztott közvetlenül a gyökerek a használata gél párna” – magyarázza cyl. Dauer, emelő, mint egy része a kémiai megoldások, illetve meg kell ismételni minden nyolc hét. Segítségével emelés is viszonylag rövid szempillák lehet feldolgozni egy állandó kell cyl a hossz megadva. Szóval, cél, hogy a fordulatszám körül négy-hat hét múlva, azt mondja a szakács.

Hogyan találom meg a megfelelő szempillaspirált?

Szempillaspirál sokkal több ígéri: vastagabb, hosszabb szempillák, szín az eső, vagy ha sírni nem adja át. “A helyes választás hasított kezdődik a kérdés: több hossza, sűrűség, vagy a hangerőt, hogy a szempillák?”, Make-up szakértő Peter Schmid neki VKE kozmetikai Szövetség ismerteti. Elsősorban az számít, hogy a tinta, a választás attól függ. Ömlesztett tinta tanulni, vastag, rövid kefék, megmagyarázza, cyl. “Hosszabbító szempillaspirál, ezzel szemben egy vékony, hosszú ecsettel.”

Vízálló, vagy szilárd zsír szempillaspirál: melyik a jobb?

Vízálló szempillaspirál-főzni javasolja, hogy csak akkor, ha meg is terveztem, hogy az úszás. Egyébként a kövér szilárd, ha a tinta általában a legjobb választás – nem folt még akkor is, ha izzad idő.

Hogyan működik a szempillaspirál?

Aztán ez az úgynevezett egyszerű: próbáld meg addig, amíg meg nem találja a megfelelő terméket magad. Mintegy élelmiszerek, amelyek tartalmazzák a forrást: Hasonló gombás tészta rose szempillaspirál a szempillák levelek ezek a költők, leírja a főzés. Próbálom becsapni másokat tartalmaznak a finom szőrszálak, engedd, hogy a hamis szempilla, a költő jelenik meg.

foto26

Kedves lashes szempillaspirált, jobb, mint az olcsó?

Az adó összegét kell: “lehet, hogy még olcsó szempillaspirál, hogy van olyan jó, mint a drága” – mondta a szakács.

Mit tegyek, ha allergiás a szempillaspirál?

Akinek érzékeny a szeme, Allergia mutatja, kell alapulnia, egyedi termékeket a gyógyszertárból, azt javasolja, cyl. “Ez egy nagyon jól tolerálható, de lehet a helyszínen, hogy meséljen a hozzávalókat.”

Mint azt alkalmazni a szempillaspirál helyesen?

Először bemegy ugyanabba a Bankba. Gyakran azt a hibát, hogy felfedezték: a kefe – oda-vissza mozgás terjeszteni a szín. De, mint az oxigén jut, arra figyelmeztet, hogy a szakács. Akkor a tinta kiszárad.

Tusch, milyen módszerek vannak?

A Rajz különböző szakértői tanácsok: Schmid azt tanácsolja, hogy Inger arról, nyomja meg a kefét a megközelítés, majd vándorolni neki, oda-vissza. “Ez a megközelítés több finom csipke.” A szakács már egy másik módszer: idézi ecsettel a központ tuscht csak le az irányt a század. Aztán ott herwackeln oda akarja, hogy bolond, ő a főnök. Túl kevés hasított az úton túl sok a tetején, BUZI haj.

Hogyan kell a smink?

Schmid Inger ajánlja eltávolítására make-up parfüm ingyenes szem make-up eltávolító. Mosás különböző, például, vagy Olaj nélkül, már átitatott párna, vagy micella termékek. Függetlenül attól, hogy melyik fuvarozó saját maga választhat, fontos, hogy cyl, párna, csak gyengéd nyomás körülbelül tíz másodperc, a csukott szemmel. Szóval, Olajok, viaszok lehet megoldani a tinta. Majd óvatosan DÖRZSÖLJE ferdén lefelé.

Posted by / augusztus 11, 2017
Posted in
Cikk