Hosszabb szempillák megvannak a hátrányai

Hosszú szempillák tekintik vonzó, de az aerodinamika sok kívánnivalót hagy maga után. Túl messze vannak a hátszél, így a szemek gyorsabban kiszáradnak, a szélcsatorna-vizsgálatok az usa-ban a show.

Érdekességek a szempillákról

foto27Hiszem, szempilla kozmetikai iparban használják a legszebb szemek margók: minél hosszabb, annál jobb. A tudomány nem osztja ezt a véleményt. Guillermo Amador a Georgia Institute of technology Atlantában nézett szempillák 22 emlősök pontosabban. A csapat kutatott számára ez az állatgyógyászati készítmények a természettudományi Múzeum, new York, kezdve a sün, hogy a zsiráfok:

“Azt találtuk, hogy a szempillák a legkisebb, aztán az lett a vége, azokat a legnagyobb emlősök nagyon hasonló geometriai formák. Pedig attól függ, hogy a méret a szem. Kiderült, hogy van egy nagyon erős összefüggés a hossza a szempillák a szem szélessége.”

A szempillák a legtöbb állat-harmad olyan hosszú volt, mint a szeme széles. A kutatók azt javasolta, hogy ez a hozzáállás indokolt lehet az aerodinamika szempillák a hatása. A szélcsatorna nyújtanak áramlási viszonyok hasonlóak által tapasztalt emlősök során a mozgás. Különösen helyezték modell szem, amely abból állt, hogy egy vízzel teli Csésze. Ez a Csésze tudósok megállapították, fokozatosan a műszempillák különböző hosszúságú. Szóval azt akartam, hogy ellenőrizze, milyen hatása lehet a hossza a Szempillák Verdun lacrimal folyadék van a legtöbb.

A hosszabb szempillák, annál inkább ragaszkodnak a levegő áramlását, ami az áramlás, a szem sorsolunk. Ez annak köszönhető, hogy az a tény, hogy a szempillák képviseli az ellenállás áramlását. Rövidebb szempillák, ez az ellenállás nem csak azt biztosítja, hogy a levegő áramlását belép a területen, körülvéve szempillák. Ha a szempillák de tovább, tovább nőtt a levegőbe, az áramlási sebesség nő, minél távolabb az a szem felszínén. Így gyorsabb áramlását, vonzza a szemet fordul elő.

Túl hosszú műszempillák szempilla legyen száraz szem

A kísérletekben megállapították, hogy ezek a gyorsabb levegő áramlását biztosítja, hogy több könny nem párolog el a folyadék, a szem kiszárad. A kapcsolat a kutatók azt találták között a hossza a szempillák, védelem a Szennyeződés-részecskék. Ezek helyett egy tál víz papír lemez, amely elnyeli a nedvességet. A szélcsatorna fordultak a párásító, hogy csöpögött a víz-oldható festékek. Az eredmény, Szél, víz, próbálja meg: minél hosszabb a szempillák, a több színt a felszínen a Papír. Itt is van egy nagy áramlási sebesség hozzájárul ahhoz, hogy az ezért, mivel egy bizonyos hosszúságú Szempilla többet nem védi a hajszálakat a szennyeződés optimálisan a szemét, de a szeme, a levegő, így a Szennyeződés zufächeln.

“Úgy találtuk, hogy minden attól függ, hogy a szempillák nyújtsd ki a levegőbe. Ha szempillák hosszú, de nagyon hajlított, befolyásolja az aerodinamika nem olyan mértékben, mint, ha hosszú, a szem felszínének botot. Minden, ami számít, a függőleges távolság a felszínen a szemét.”

foto28

Duchlässigkeit szempillák, döntő

Guillermo Amador meg akarja nyerni a kísérleteket, de csak egy megértése a funkció a szempillák. Neki, az anatómia, a szem is egy példa arra, hogy más területeken, a permeabilitás, valamint a funkciója a védelem, ha a szintetikus anyagok optimálisan. Ehhez ő helyébe a hamis szempillák a kísérlet, hogy a vezeték nélküli hálózathoz.

“A legfontosabb pillanat az egész permeabilitás. Megtaláltuk a drótháló, ugyanaz a képesség, valamint a modell szeme van szerelve. Kiderült, hogy ezek a hálózati struktúrák, amelyek hajlamosak vagyunk, hogy van egy tál víz, ugyanazt a célt szolgálja, mint a szempillák. Ön tudja védeni ezért alapvetően érzékeny felületek a Szennyeződés-részecskék a levegőben, majd megadja az anyag, amely a megfelelő permeabilitás.”

Mi aerodinamikai feltételek a szempillák alá, hogy a verseny alatt, nem sokat hagy a tanulmány, amelyet elvettek a “Journal of the Royal Society Interface”, sajnos. Továbbá a kérdés, hogy vajon a nők átlagosan hosszabb szempillák, mint a férfiak, ezért gyakran száraz szem, továbbra is megválaszolatlan kérdés, hogy a tanulás a Szempillák.

Posted by / augusztus 12, 2017
Posted in
Cikk